Lekker zijn wie je bent! 

 

Heb je een vraag, loop je vast, thuis of op school of anders? Ik help  je graag! Zeker weten dat we een stap vooruit komen! 

Via leuke en uitdagende tips&tools gaan we samen aan de slag om vanuit innerlijke rust, concentratie en focus te leren leren, werken en leven! Eventuele gevoelens als boosheid, verdriet, angst, onzekerheid krijgen zo een ander eigen plekje!

De basis van de coaching bestaat uit meditatie-, ademhalings- en intuïtieoefeningen waarbij de natuur en de kracht van Doodle Loebas benut kan worden.

Denk hierbij aan wandelcoaching, ‘je hoofd leeg’ op een speelse manier, voorleeskwartiertje aan Doodle Loebas (Hulp bij dyslexie), en energetische oefeningen voor een goede aarding. 

Ademhaling ‘De kracht van ademhaling voor innerlijke rust’

Veel mensen benutten maar de helft van hun aanwezige ademcapaciteit. Wist je dat? Als je bedenkt dat het grootste gedeelte van de energie die je als mens nodig hebt uit ingeademde zuurstof komt dan laten we dus veel liggen!

In  veel Oosterse tradities is de kracht van ademhaling al lang geleden ontdekt. Bij yogaoefeningen helpt adem lichamelijke spanningen los te laten. Zo ontstaat er meer ruimte!

Zuurstof is een bron van energie en werkt als een krachtig medicijn.

Goede ademhaling zorgt voor (innerlijke rust), ontspanning, energie, verlossing van angsten, ontspanning, levensenergie, liefde voor jezelf, versterking immuunsysteem.

Meditatie ‘De kracht van meditatie voor innerlijke rust’

Door te mediteren kom je tot rust en ontwikkel je een meer heldere kijk op het leven. Je neemt als het ware afstand en bekijkt het op een andere manier.

Wandelcoaching  ‘De kracht van de natuur en Loebas de Doodle’

De natuur in met of zonder Doodle Loebas brengt vreugd en plezier. Gevoelens worden makkelijker bespreekbaar en krijgen een eigen plekje. 

Tarieven: 75 Euro per uur / sessie